درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-12-22  |  2025-03-12  |  بروز شده در: 1403/12/22 - 06:06:3 FA | AR | PS | EN
ترامپ زلنسکی را بار دیگر به کاخ سفید دعوت می کند            گردآوری معلومات از سوی آلمان برای تعامل با طالبان            حذف۲۰ هزار ویزه مهاجرتی افغان‌ها در امریکا             از سرگیری کمک‌های نظامی امریکا به اوکراین            صعود بارسا، اینتر، بایرن و پاری‌سن‌ژرمن به یک یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان            نماینده ایرن وضعیت امنیتی و بشری در افغانستان را متزلزل و وخیم خواند            نمایندگان کی‌یف و واشنگتن در عربستان دیدار کردند             یوناما از مسدود شدن ۲۰۰ مرکزصحی در افغانستان خبر داد            روسیه تشکیل حکومت فراگیر را کلید تامین ثبات در افغانستان میداند            گروگان گیری ۴۰۰ سرنشین یک قطار در پاکستان            سازمان ملل باید تحت تأثیر کشورهای بزرگ تصمیم نگیرد             تلاش حکومت طالبان برای عبور از انزوای سیاسی            عراقچی: بر تعهد خود به عراق پایبندیم             تاکید بر ادامه گفتگو با حکومت طالبان            دیدار وزیر امور خارجه امریکا با ولیعهد عربستان            






تاریخ نشر: 1392/5/13 - 09:29:02
تعداد بازدید: 1969
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

چرا آریل به قصاب معروف بود؟
چرا آریل به قصاب معروف بود؟

آریل نیاز نیست که تو به تحصیلات بپردازی، تو به درد آدم کشی و قتل می خوری، ما بیش از افراد تحصیل کرده به قاتل نیاز داریم.

این جمله بن گورین، اولین نخست وزیر رژیم صهیونیستی خطاب به آریل شارون شاید بهترین جمله برای توصیف این رهبر منفور رژیم صهیونیستی باشد.

آریل شارون، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی که این روزها اخبار ضد و نقیض مرگ وی در یکی از بیمارستان های تل آویو، صفحات نخست روزنامه ها را پر کرده، یکی از جنایتکارترین رهبران این رژیم به شمار می رود، کسی که در یکی از گفت وگوهایش با جنرال اوزی مرحام، در سال 1965 گفت: من درباره آنچه از آن به عنوان اصول بین المللی یاد می شود، هیچ چیز نمی دانم و متعهد می شوم هر کودک فلسطینی را که در منطقه متولد شود، بسوزانم. زنان فلسطینی و کودکان آن ها، بسیار خطرناک تر از مردان فلسطینی هستند؛ چرا که وجود هر کودک فلسطینی یعنی ادامه بیش تر نسل فلسطینی ها.

همزمان با انتشار اخبار مرگ شارون، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، پایگاه خبری المردة لبنان، گزارشی را در خصوص تاریخچه زندگی آریل شارون و اقدامات جنایتکارانه وی علیه ملت فلسطین، تهیه کرده است:

بیوگرافی شارون

آریل ساموئل مردخای شرایبر، معروف به آریل شارون، در تاریخ 27 فبروری 1928، در روستای میلان فلسطین به دنیا آمد. روستایی که بعدها شهرک کفار ملال نامیده شد. وی فرزند یک خانواده لهستانی بود که پس از مهاجرت به قفقاز به کشاورزی مشغول شده و درنهایت از ترس نازی ها به فلسطین نقل مکان کرد.

شارون در دانشگاه عبری قدس، درس تاریخ و خاورشناسی، را فرا گرفت و تحصیلات دانشگاهی اش را در دانشکده حقوق شهر قدس ادامه داد. وی در سال 1996 از این دانشگاه فارغ التحصیل شد و بعدها توسط پدرش به دانشکده کشاورزی فرستاده شد، اما به دلیل بی علاقگی به رشته کشاورزی تحصیل در این رشته را رها کرد.

شارون از همان کودکی به جنایتکاری مشهور بود، به نحوی که گفته می شود در کودکی همواره چوبی را برای لت و کوب کودکان و مجبور کردن آنها به انجام خواسته هایش به همراه داشت.

شارون بعدها به لشکر هاگانات پیوست و در جنگ 1948 فرماندهی یک لشکران پیاده نظام را بر عهده گرفت که جنایت های زیادی علیه فلسطینیان انجام داد. وی در یک حادثه آتش سوزی به شدت زخمی شد و اگر توسط یکی از سربازان به مکانی امن منتقل نمی شد به احتمال زیاد در این حادثه کشته شده بود.

شارون تا قبل از سال 1948 شناخته شده نبود. وی در این سال به عنوان یکی از افسران لشکر های ویژه تحت نظارت سازمان اطلاعات نظامی به اقدامات انتقام جویانه علیه اردوگاه های فلسطینی و روستاهای مرزی فلسطین مشغول بود.

وی در سال 1952 لشکر ویژه ای را تحت عنوان لشکر 101 تاسیس و اعضای این لشکر را از میان جنایتکاران و زندانیان سابقه دار محکوم به مرگ و همچنین قاتلان و دزدها انتخاب کرد. شارون اعضای این لشکر را تحت آموزش های سخت نظامی از جمله آموزش طی مسیرهای طولانی و عملیات ویران سازی و تخریب مکان های مختلف قرار داد.

در خاطرات یکی از افسران موساد آمده است: شارون از اعضای لشکر 101 می خواست اقداماتی را انجام دهند که عرق شرم را بر پیشانی می نشاند، به نحوی که این افراد سابقه دار نیز از انجام چنین اقداماتی ناتوان بودند.

بنا به نوشته این افسر عضو موساد، شارون از ربودن فلسطینی ها لذت می برد.

وی در ادامه خاطراتش تاکید کرده که شارون ترجیح می داد روز تولدش را با روشن کردن شمع به خاطر کشتن 20 کودک جشن بگیرد. وی زمانی که در مسیرش یک زن فلسطینی را همراه با کودک شیرخواره اش دیده بود، با چاقو به آنها حمله کرده و سر این زن فلسطینی را از تنش جدا کرد. شارون سپس دستور داد تا کودک شیرخواره را در حالی که فریاد می کشید در آتش بسوزانند.

افسر مذکور تاکید کرد که کودک در آتش سوزانده شده، جز آن 20 کودکی که قتل عام شدند، نبود.

این مسئول عضو موساد همچنین در خاطراتش نوشت: شارون علاوه بر قتل عام این کودکان، پنج تن از رهبران مردمی فلسطینی را در منطقه الجلیل ربوده و پس از شکنجه آنها دستور داد تا مشابه کودک شیرخواره، در آتش سوزانده شوند.

نویسنده این خاطرات تاکید می کند که شارون در عرض یک و نیم ساعت 15 کودک فلسطینی را قتل عام کرد.

شارون در راس لشکر 101 به عنوان اولین عملیات نظامی خود به روستای فلسطینی القبیه در شمال قدس و منطقه مرزی تحت سلطه اردن حمله کرد. وی همراه نیروهایش این روستا را محاصره کرده و هدف حملات توپخانه ای قرار داد، به نحوی که تمامی این روستا با خاک یکسان شد. سپس نیروهای لشکر 101 شبانه به اهالی این روستا حمله کرده و مردم بیگناه را قتل عام کردند.

همزمان با عملیات کشتار غیرنظامیان بی دفاع با گلوله نیروهای لشکر 101، گروه دیگر از نیروهای این لشکر، که اسرائیلی ها از آن ها به عنوان شیاطین یاد میکردند، شماری از منازل فلسطینی ها را بمب گذاری و منهدم کردند.

بنا به گزارش فرمانده ناظران سازمان ملل پس از دیدارش از روستای القبیة، جای گلوله های روی بدن قربانیان این حمله در خانه هایشان، نشان از آن داشت که به آنها حتی فرصت داده نشده بود به بیرون از خانه ها بگریزند و در این حملات از سلاح هایی کمری و مسلسل و بمب های دستی و مواد منفجره استفاده شده بود.

پس از انتشار خبر این جنایت غیرانسانی در جهان، اسرائیل به این بهانه متوسل شد که حمله به روستای القبیة به خاطر انتقام گرفتن از قتل یک زن یهودی به همراه کودکش بود. بعدها نیز مقامات اسرائیلی مدعی شدند عاملان حمله به روستای القبیة جزو شهرک نشینان صهیونیستی بودند نه نظامیان اسرائیلی، اما شورای امنیت این جنایت صهیونیستی را به شدت محکوم کرده و آن را اقدامی از پیش طراحی شده توصیف کرد. مساله ای که بعدها برخی رهبران صهیونیستی در اظهاراتشان به آن اقرار کردند.

در کشتار وحشیانه روستای القبیه، 69 تن از جمله ده ها زن و کودک و پیر کشته و 41 خانه و مسجد به طور کلی نابود شد.

کشتار صبرا و شتیلا یکی دیگر از جنایتکارانه ترین اقدامات شارون در طول زندگی اش به شمار می رود. اقدامی شنیع که شارون آن را طراحی و با صدور دستوری، زمینه اجرای آن به دست جنایتکاران لبنانی را فراهم کرد. این کشتار بی رحمانه در جریان جنگ 1982 لبنان، زمانی که شارون وزیر جنگ اسرائیل بود، رخ داد و هزاران غیرنظامی فلسطینی در اردوگاه های پناهندگان صبرا و شتیلا توسط شبه نظامیان مسیحی مارونی موسوم به فالانژهای لبنان کشته شدند که چراغ سبز عملیات خود را از شارون گرفته بودند.

شعار شارون در تمامی جنایت هایش احساس و عاطفه ممنوع بود.

گفته می شود در کشتار وحشیانه صبرا و شتیلا 1500 تن و بنا به گفته برخی منابع دیگر 3500 زن و مرد و کودک قتل عام شده و سرشان از تن جدا شد.

به رغم تناقض در آمارها، در همه این گزارش ها یک مساله مشترک وجود داشت و آن اینکه تعداد زیادی فلسطینی در این جنایت وحشیانه کشته شدند و علاوه بر تجاوز به زنان و دختران فلسطینی، آن هم به شکل مکرر، اعضای بدن بسیاری از قربانیان بریده شده بود.

به دنبال این جنایتها، شارون در سال 2000 وارد مسجد مبارک الاقصی شد، اقدامی که انگیزه ای شد برای فلسطینی ها تا انتفاضه الاقصی را آغاز کنند. فلسطینی هایی که هنوز جنایت شارون در روستای القبیة و صبرا و شتیلا را فراموش نکرده بودند.

شارون علاوه بر این کسی بود که دستور ترور شیخ احمد یاسین، بنیانگذار جنبش حماس و از مبارزان برجسته فلسطینی و نیز ترور شماری دیگر از رهبران برجسته مقاومت از جمله عبدالعزیز الرنتیسی، از بنیانگذاران جنبش حماس را صادر کرد.

شماری از اقدامات ضد بشری شارون در طول زندگی جنایتکارانه اش

1_ کشتار اهالی القتیبه در سال 1953

2_ کشتار و شکنجه اسیران مصری در سال 1967

3_ حمله به بیروت و جنایات علیه ساکنان این شهر

4_ کشتار صبرا و شتیلا

5_ توهین به احساسات مسلمانان در مسجد مبارک الاقصی در سال 2000

6_ کشتار جنین در سال 2000

7_ عملیات دیوار بازدارنده

این ها تنها بخشی از عملیات های جنایتکارانه ای است که شارون در آنها دست داشته یا مستقیما دستور آنها را صادر کرده است.

بدون شک نمی توان تمامی جنایت های شارون را در چند خط محدود کرد. نویسندگان سرشناس در نوشته های خود از وی با عناوینی چون بلدوزر، گرگ گرسنه، دراکولای خون آشام و غیره یاد می کنند. صفاتی که ماهیت و خوی وحشی شارون را توصیف می کند.

پس از جنگ شش روزه جون 1967 و شکست کشورهای عربی، شارون از ارتش استعفا داد و وارد صحنه سیاست شد.

وی در اولین انتخابات پارلمانی از سوی حزب (لیکود) توانست عضویت کنیست را بدست بیاورد و در سال 1975 اسحاق رابین، نخست وزیر وقت اسرائیل وی را به عنوان مشاور نظامی خود انتخاب کرد.

در انتخابات سال 1977، شارون در راس فهرست نامزدهای مستقل، به کنست راه پیدا کرد. مناخیم بگین، نخست وزیر وقت در این دوره او را به سمت وزیر کشاورزی و شهرک سازی منصوب کرد.

در سال 2001 بالاخره شارون به عنوان نخست وزیر اسرائیل تعیین شد و در این دوران از هیچ اقدام وحشیانه ای در قتل و کشتار و بازداشت فلسطینی ها در شهرهای کرانه باختری و غزه کوتاهی نکرد.

شارون صاحب اندیشه ایجاد دیوار حائلی است که بسیاری از اراضی فلسطینی را جدا کرد.

عوزی بنزمان، یک نویسنده اسرائیلی اخیرا در کتابی تحت عنوان شارون قیصر اسرائیل... کسی که خط قرمزی نمی شناسد جزئیات دقیق زندگی آریل شارون و جنایت های وی از سال 1948 را به نگارش در آورده است.

نویسنده این کتاب تمامی اقدامات شارون را ذکر کرده و اسنادی موثق ارائه داده که نشان می دهد شارون در تمامی عملیات های ترویستی علیه فلسطینی ها دست داشته است.

از مهمترین مطالبی که در این کتاب به آن اشاره شده استراتژی های خصمانه شارون است که هنوز هم اسرائیل به آن ها پایبند است و از جمله آن می توان به حمله شبانه علیه غیرنظامیان و رها کردن مجروحان تا زمان مرگ، عملیات تخریب و قتل و غارت برای ایجاد فضای ترور و وحشت میان فلسطینی ها اشاره کرد.

 

شارون اولین کسی بود که سیاست ویران کردن خانه های فلسطینیان را بنا نهاد. سیاستی که امروز به عنوان یکی از سیاست های کلی رژیم صهیونیستی دنبال میشود و تا حد اخراج نزدیکان و خویشاوندان عاملان اقدامات شهادت طلبانه پیشرفت کرده است.

شارون لقب نظامی بی همتا و جسور ارتش رژیم صهیونیستی را در سال 1955 پس از کشتار روستای القبیة و قتل عام 69 تن از جمله زنان و کودکان از آن خود کرد.

حتی گولدا مائیر شارون، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی وی را خطری برای دموکراسی توصیف و گفته است که شارون دستور ترور بدوی های صحرای سیناء، را به خاطر اجبار آنها جهت خروج از این صحرا صادر کرد.

شارون به شیوه های مختلف تلاش می کرد تا این شعار خود را محقق کند که اسرائیل باید از قدرت نظامی برای تغییر نقشه خاورمیانه استفاده کند. از جمله اقدامات شارون در این خصوص می توان به وادار کردن دولت لبنان برای صلح با اسرائیل و تغییر نظام حاکم اردن برای تبدیل این کشور به وطنی برای فلسطینی ها اشاره کرد.

شارون پیش از پایان دوران نخست وزیری اش در جنوری 2006 و به دنبال سکته مغزی، در کما فرو رفت. مرگ نباتی وی طی سال های گذشته ادامه داشت و امروزه نیز اخبار ضد و نقیضی درباره مرگ وی منتشر شده، چنانکه رادیوی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: دولت امارات به عنوان تنها کشور عربی به اسرائیل تسلیت گفته است.

شاید هشت سال زندگی نباتی و مخفی کردن شارون از کمره های خبرنگاران، برای جنایاتی که وی انجام داده کافی نباشد اما سکته مغزی و به کما رفتن وی شادی زیادی را برای فلسطینی ها به ارمغان آورد و اینک نیز خبر مرگ قصاب صبرا و شتیلا یقینا از آلام ملت رنج دیده فلسطین می کاهد.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/415






*
*

*



نیز بخوانید

تلاش حکومت طالبان برای عبور از انزوای سیاسی


خطر بازی با کارت تروریزم برای بازیگران اصلی آن


ترامپ؛ گورباچُف امریکایی، آیا تاریخ تکرار می شود؟


امریکا و پاکستان با کارت تروریزم وارد بازی تازه می شوند


سخنرانی ترامپ در کنگره شکاف ملی ایجاد شده در امریکا را عمیق‌تر می‌کند


سنگسار مجازی یک دختر!


حکومت طالبان و پاکستان از همدیگر چه می‌خواهند؟


قهرمان سازی زلنسکی از سوی رسانه های غربی؟


تاثیر نزدیکی امریکا و روسیه بر رابطه تهران و مسکو چه خواهد بود؟


افزایش سفر های مقامات پاکستانی به کشورهای منطقه


اختلاف مواضع عربستان و مصر در خصوص سوریه


حکمتیار: در افغانستان همه دست به ماشه اند


انتقال میزبانی کنفرانس امنیتی هرات؛ از آسیا به اروپا


بررسی علل سقوط دولت‌ها در سوریه و افغانستان


بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه


سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تأخیر چندین ماهه پذیرش پناهجویان به امریکا

ترامپ زلنسکی را بار دیگر به کاخ سفید دعوت می کند

گردآوری معلومات از سوی آلمان برای تعامل با طالبان

حذف۲۰ هزار ویزه مهاجرتی افغان‌ها در امریکا

از سرگیری کمک‌های نظامی امریکا به اوکراین

صعود بارسا، اینتر، بایرن و پاری‌سن‌ژرمن به یک یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان

نماینده ایرن وضعیت امنیتی و بشری در افغانستان را متزلزل و وخیم خواند

نمایندگان کی‌یف و واشنگتن در عربستان دیدار کردند

یوناما از مسدود شدن ۲۰۰ مرکزصحی در افغانستان خبر داد

روسیه تشکیل حکومت فراگیر را کلید تامین ثبات در افغانستان میداند

گروگان گیری ۴۰۰ سرنشین یک قطار در پاکستان

سازمان ملل باید تحت تأثیر کشورهای بزرگ تصمیم نگیرد

تلاش حکومت طالبان برای عبور از انزوای سیاسی

عراقچی: بر تعهد خود به عراق پایبندیم

تاکید بر ادامه گفتگو با حکومت طالبان

دیدار وزیر امور خارجه امریکا با ولیعهد عربستان

ممنوعیت سفر افغان‌ها؛ مغایر ارزش‌ها و منافع امریکا است

زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است

قرار گرفتن دو بازیکن کرکت افغانستان در جمع تیم برتر جام قهرمانان

حمایت چین از مواضع کشورهای اسلامی در قبال غزه

قدرت ما از چین، روسیه و ایران بیشتر است

حکومت طالبان از تقویت امنیت مرزهای افغانستان خبر داد

توافق نیروهای طالبان و پاکستان بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم

قطع کمک‌ها به اوکراین، بدتر از خروج از افغانستان است

آغاز پروسۀ استخدام بیش از سه‌هزار تن در بست‌های معلمی و اداری


خبرهای پزشکی


خبرگزاری انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.